Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Δεν πωλείται , ούτε αγοράζεται , μόνο σώζει ζωές!

Periptera Τετάρτη, 05/08/2020
375 0

Το φετινό καλοκαίρι έχει την ιδιαιτερότητα μίας πρωτόγνωρης υγειονομικής κατάστασης που βιώνει όλος ο πλανήτης, εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, γεγονός που απαιτεί από όλους μας να συνεχίσουμε, με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες.

Αυτή την περίοδο οι ανάγκες για αίμα μεγαλώνουν. Δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τακτικών μεταγγίσεων, προστίθενται οι νέες ανάγκες των ασθενών, λόγω της επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται μείωση της προσφοράς αίματος, όπως πάντα συμβαίνει την καλοκαιρινή περίοδο.

Το Ε.ΚΕ.Α με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για την επάρκεια των αποθεμάτων αίματος της χώρας μας, κάνει έκκληση στους αιμοδότες, παλιούς και νέους, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν με διάθεση προσφοράς στις Αιμοδοσίες, που οι διάφοροι σύλλογοι και φορείς συνεχίζουν να οργανώνουν, καθώς και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων.

Μετά και το τελευταίο συμβάν στη Βηρυτό , που υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά πως μέσα σε μια μόλις στιγμή μπορεί να αλλάξει η ζωή μας , ας κάνουμε το μέγιστο δώρο προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας , αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά του χρόνου μας για να προσφέρουμε αίμα, για να προσφέρουμε τη ζωή!!!

Προγραμματισμένες αιμοδοσίες

https://ekea.gr/events/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Τελευταίο Τεύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Banner - 1
Banner - 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ